PsychoZoe - Camp out mini - A békavadászat

Természetesen nem szó szerint kell érteni a vadászatot!
Megboldogult gyermekkorom egyik kedvenc nyári elfoglaltsága volt, hogy kimentünk a barátnőmmel a libatopra és ott kecskebékákkal fogócskáztunk. A szép nagy, megtermett példányokkal élvezet volt a játék, mert igen nagyot ugrottak és nem volt egyszerű elcsípni őket. Rengeteget röhögtünk, nem kellett attól félni, hogy a  szomszédok meghallják, max. a libák és tehenek rettentek össze és néztek ránk meredten.
Persze nem bántottuk a kis zöldeket, pajtással ilyet nem teszünk. Azóta is minden ellenszenv nélkül megfogom a békákat. Bármelyiket. Sőt, csókoltam is, de azóta is hiába várom a királyfimat....sörszagú leheletem lehet, még mélyebbre kergette a királyfi szellemét a béka feneke felé azon az elhajlott éjjelen.
A Tiszakürti Arborétumban tett látogatásunk alkalmával sikerült Lilinek is megmutatnom a kecskebékát. Nagy örömmel vetette ő is bele magát a fogócskába. Elkapta, megnézegettük jobbról, balról, alulról -mert persze őkelme megpróbált átvágni minket, hullának tetette magát, Lili meg is ijedt. Majd elengedtük, Breki pedig boldogan pattogott tova el....
Témáját tekintve ennek a történetnek és a képeknek semmi köze PsychoZoe legújabb, Comp Out minikészletéhez. De kempingezni nem szokásunk, nem is tervezem az elkövetkezendő 10-20 évben, oldalt meg csak kell készíteni.
Template: Design by Dani

3 megjegyzés:

Toni írta...

Tök csajos program a békavadászat! Én minden ilyet imádtam. Azokkal dolgokkal nem vagyok barátságban, amiknek négynél több, vagy egyél kevesebb lábuk van. (a féllábon álló gólya is királyság) Tecc a camping-feeling!

Rucola Designs írta...

Mi se vagyunk kempingelő fajták, de a békákat nagyon bírjuk! :) Nagyon tetszik az oldalad!

erzsocica írta...

Jaj, imádom ezt az oldalt. Csúcs lett a pakolás, nagyon jól harmonizálnak a színei. A fotók pedig tündériek - még a brekus is!