Our Everyday by The Hidden Heart

Még egy brazil..... :)
Imádom a pasit! Klassz készleteket állít össze mostanában. Ez a legutóbbi Our Everyday  is annyira "igazi". A mostanában dúló Project life divatot követve Renan is ilyen jellegűt alkotott. Az én digi albumomba is nagyon illenek a hagyományosra hajazó elemek.
 
Ez az oldalam nem abba készült, csak "bemelegítettem", viszont szintén Tinci sablonjával, a  My Valentine -nal, ami még mindig akciósan kapható.
 
 
 A fotóról: Lilit beválogatták pár csoporttársával egy olyan csoportba /nem most, még tavaly/, ahol olyan gyerekekkel foglalkoznak külön, akik valamiben kiemelkedően teljesítenek. Hát az én lányom a vizuális téren teljesít jól. És Réka óvónéni meg is dolgoztatja. Napokig csinálta -és még csinálja is, mert a kontúr még nincsen kész- ezt a földgömböt, aminek mindenki a csodájára jár.
Nagy lufit fújtak fel, papírt tépkedtek apró darabokra, azokat tapétaragasztóval ráragasztották több rétegben a lufira, hagyták megszáradni. Aztán kékre festették, aztán Lili elé tettek egy térképet és arról másolta át a földrészeket. Egy másik kislánnyal ráragasztgatták, majd zölddel/fehérrel lefestették. És most vár a kontúrozásra.
 
 
 
Project
|Credits|
 
 
 
 
 
 





Nincsenek megjegyzések: